SlikTones 25 augustus - Noah Guthrie (USA)

SlikTones heeft aan het einde van zomervakantie singer/songwriter Noah Guthrie (1994) te gast. Dit jonge talent heeft naam weten te maken via covers van bekende nummers die hij op YouTube plaatste. De meest bekende ‘Sexy and I know it’ is inmiddels meer dan 25 miljoen keer bekeken.

Intussen weet hij het publiek aan zich te binden met eigen nummers. Zijn laatste plaat heet The Valley. Guthrie’s muziek wordt omschreven ‘bluesy-pop’ met een rokerige, dromerige sfeer.

Bij SlikTones komt hij zijn laatste plaat The Valley ten gehore brengen. En hopelijk ook een paar van zijn weergaloze covers. De naam Guthrie zou overigens doen vermoeden dat zijn muzikale talent genetisch bepaald is. De legendarische folk-familie van Woody en Arlo Guthrie is echter geen familie. Blijkbaar hangt muzikaliteit wel aan de naam vast. Dit werd ook herkend door de makers van de Amerikaanse hitserie ‘Glee’ waarin hij een vaste rol kreeg. Wereldster Ed Sheeran deed er nog een schepje bovenop door de jonge muzikant als voorprogramma te boeken.

Om dit talent in de intieme setting van de Julianakerk van Oudebildtzijl te mogen meemaken kan met gemak eenmalig genoemd worden.

Kaartje kopen? Dat kan op twee manieren:

1. Voorverkoop: €15,00. Stuur een mail naar sliktones@aerdenplaats.nl met je naam, aantal kaarten en telefoonnummer. We mailen je terug met betaalinstructies.

Als het concert uitverkocht is op het moment dat je reserveert dan kom je op een wachtlijst. Als er plaatsen vrijkomen dan nemen we contact met je op.

2. Op de avond van het concert: €17,50. Mits nog beschikbaar.

We raden je aan om op tijd te reserveren! In deze unieke locatie is beperkte ruimte (100 gasten).