Zaterdag 14 oktober - Concert zanger/pianist Roon Staal

Zanger en componist Roon Staal tourt in oktober met een nieuw programma langs 15 locaties door Nederland. Tijdens de tour zal hij zijn nieuwe album PROMISE presenteren met hierop zowel nieuwe covers als eigen composities. Tijdens de concerten zullen naast deze songs ook bekendere werken zoals 'Als Je Mij Zoekt' en de evergreen 'Help Me Through The Night' te beluisteren zijn.

Het concert te Oudebildtzijl in de Julianakerk/Aerdenplaats vindt plaats op zaterdag 14 oktober a.s. en begint om 20.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Roon Staal zingt en begeleidt zichzelf vanachter de piano en heeft een authentieke performance. Hij woont en werkt zowel in Nederland als in het verre oosten van Rusland. In eerdere jaren heeft Staal een rijk musicalverleden opgebouwd (Les Miserables, Tommy, Rembrandt en Petticoat) en inmiddels heeft hij zes albums en een dvd op zijn naam staan.

Onlangs presenteerde de zanger zijn nieuwe verzamelalbum 'Meditations Of A Singer-Songwriter'.

De gehele tourlijst is te vinden op www.roonstaal.com. Kaarten zijn daar online te reserveren, of via tel. 06-30025992, en kosten € 15,00 per stuk.

One of the truly great singers in the western world (...) Let the amazing tenor vocal performance of Mr. Staal now carry you away!" - Art Garfunkel -