LAATSTE NIEUWS

Vrijdag 22 februari - Presentatie kunstfilm in wording - No Land X

NO LAND X is een kunstfilm in wording door Ulf Langheinrich (Oostenrijks/Duits) en Nadine Bors die de ontstaansgeschiedenis van de Oude Bildtdijk laat ..........
LEES VERDER>>

Zondag 15 april Jazz Quartet Jan Ament

Pianist Jan Ament zocht al jaren goede medemuzikanten om zijn eigen werk te laten horen. Hij vond ze door heel Nederland vanuit sessies en diverse formaties. Nu heeft hij een hecht kwartet met een eigenwijs gezicht, geïnspireerd door onder andere John Coltrane en Bill Evans.

Zo doet Jan’s compositie “My Dream” denken aan Coltrane’s “Naima” en in “Floating A” weerklinkt de lyriek van Bill Evans’ pianostijl.

Saxofonist/fluitist Rob Lokhorst speelt al zo’n 40 jaar met Jan en is daarnaast vaste speler in meerdere bigbands. Drummer Teun v.d. Heuvel is allround jazzmuzikant en speelt in diverse fusionbands en bigbands. Bassist Frits Verheij is de meest recente aanwinst voor het quartet. Tevens vormt hij als gitarist het welbekende duo JollyF met zangeres/trompetist Jolanda Miedema.

Dit concert werd 10 december vanwege weersomstandigheden geannuleerd. Zondag 15 april wordt dit goedgemaakt. Aanvang 15 uur en vrij entree!