LAATSTE NIEUWS

Expositie Sytse Keizer - Billând - 1 t/m 30 juni

‘Ontstaansgeschiedenis van ’t Bildt in het getijdenbekken van de Boorne’ Op zaterdag 19 november 2022 is het nieuwste boek over de..........
LEES VERDER>>

Atelierroute Slikwerk in de Winter 28-29-30 december

Bezoek twintig kunstenaars op en om ‘t Bildt tijdens Slikwerk in de Winter. Drie middagen tussen Kerst en Oud&Nieuw staan de deuren van hun ateliers open en tonen zij hun werk; schilderijen, fotografie, beelden en objecten.

Langs de Oude- en Nieuwebildtdijk en in de omliggende dorpen Hijum, Oude Leije, Engelum, Berlikum, Sint Annaparochie, Tzummarum en aan de Hoarnestreek. Een mooie route langs de Waddenkust, waar ‘s winters het lage zonlicht over de slapende akkers waakt en de weidsheid van het landschap ruimte schept voor inspiratie en creatie.

Woensdag, donderdag, vrijdag, 28 - 29 - 30 december, van 13 tot 17 uur, overal vrij entree. De ateliers zijn herkenbaar aan een witte vlag met rood-blauw golfje. In de Aerden Plaats is een overzichtsexpositie van de deelnemers te zien, hier is ook een gratis folder met plattegrond verkrijgbaar. Voor de online versie klik je hier.

Meer informatie vind je op
www.slikwerk.info