LAATSTE NIEUWS

Zondag 25 februari Orgelconcert Sylvio Salado Labella met zang Marina Torra Cabau

Sylvio Salado Labella en Marina Torra Cabau studeren beiden aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen. Sylvio studeert orgel, en Marina zang. Tij..........
LEES VERDER>>

Zaterdag 3 februari SlikTones concert Noah Guthrie

SlikTones heeft voor de tweede keer de Amerikaanse singer/songwriter Noah Guthrie (1994) te gast. Zijn unieke stem vol ‘soul’ en rijke textuur zijn kenmerkend voor de ‘Blue Ridge Mountains’, de plek waar hij opgroeide in het Zuiden van de VS. In deze show speelt Guthrie nummers van zijn nieuwste album ‘Blue Wall’, waarin het landschap waar hij opgroeide centraal staat.

In de afgelopen jaren heeft Noah in het voorprogramma van grote artiesten gespeeld zoals Ed Sheeran, Ben Rector, Dwight Yoakam en zelfs Willie Nelson. Hij heeft inmiddels drie albums op zijn naam staan. De live optredens die hij zowel solo als samen met zijn band Good Trouble geeft, kunnen rekenen op een vaste schare fans. Hij is dan ook bekend als semi-finalist van America’s Got Talent, van de televisieserie Glee en van zijn fimpjes op YouTube die miljoenen keren zijn bekeken.

De naam Guthrie zou doen vermoeden dat zijn muzikale talent genetisch bepaald is. De legendarische folk-familie van Woody en Arlo Guthrie is echter geen familie. Maar muzikaliteit hangt wel degelijk aan de naam vast. Daarom kon SlikTones het aanbod voor een solo optreden van deze prachtige muzikant niet laten gaan.

Kaartje kopen? Dat kan op twee manieren:

1. Voorverkoop. €15,00 Stuur een mail naar sliktones@aerdenplaats.nl met je naam, aantal kaarten en telefoonnummer. We mailen je terug met betaalinstructies. Als het concert uitverkocht is op het moment dat je reserveert dan kom je op een wachtlijst. Als er plaatsen vrijkomen dan nemen we contact met je op.

2. Bij SlikTones in de Aerden Plaats. €17,50 Je kunt natuurlijk ook gewoon kaarten kopen bij Sliktones in de Aerden Plaats op de avond van het concert (mits nog beschikbaar).

We raden je aan om op tijd te reserveren! In deze unieke locatie is beperkte ruimte (100 gasten). We proberen zoveel mogelijk via de mail af te handelen. We zijn allemaal vrijwilligers en zitten niet de hele dag achter de computer! Bedankt voor je begrip..