LAATSTE NIEUWS

Zaterdag 20 juli - Boogschieten voor Kids van 9 t/m 14 jaar

Het archeologisch steunpunt van Aerden Plaats organiseert op zaterdag 20 juli een middag boogschieten voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar. De middag..........
LEES VERDER>>

16 en 17 december: Crowdfunding concert en workshop The Mudbirds naar Memphis.

Om THE MUDBIRDS uit het Friese dorp Oudebildtzijl te ondersteunen organiseert Aerden Plaats op 16 december een crowdfunding concert EN een crowdfunding harmonica workshop op 17 december.

THE MUDBIRDS gaan in januari 2024 Nederland vertegenwoordigen tijdens de International Blues Challenge. Jaarlijks organiseert de Dutch Blues Foundation een DUTCH BLUES CHALLENGE voor bands, duo's en solo-artiesten. Tijdens de finale op 8 oktober heeft een vakjury The Mudbirds als winnaars aangewezen in de categorie solo-duo´s. The Mudbirds mogen nu Nederland vertegenwoordigen tijdens de prestigieuze International Blues Challenge in Memphis in de Verenigde Staten.

THE MUDBIRDS bestaat uit Alan Laws en René Tweehuysen. Samen vormen ze een grensverleggend duo. Nieuwe originele geluiden, moderne harmonieën, onverwachte ritmes en een zeldzame combinatie van mondharmonica en diverse slide-gitaar instrumenten zoals de Weissenborn, bottleneck steel gitaar en elektrisch lapsteel gitaar. Alan en René wonen al vanaf de jaren negentig in Oude Bildtzijl.

THE MUDBIRDS zijn geen onbekende bij de Aerden Plaats en hebben daar ook vaak opgetreden. Op 16 december kunnen muziekliefhebbers van hun muziek genieten in de mooie Julianakerk. Met de opbrengsten van de kaartenverkoop wil de Aerden Plaats helpen om de kosten van de reis naar Memphis te dekken.

De dag daarna op 17 december geeft Alan Laws ook een (blues)harmonica workshop voor beginners.

Concert The Mudbirds Zaterdag 16 december om 21.00 uur. Entree 10 euro

Harmonica workshop. Zondag 17 december om 15.00 uur. Kosten zijn €20 (inclusief een mondharmonica die je mag houden). Er is plaats voor 20 deelnemers.

Voor beide reserveren via info@aerdenplaats.nl

Als je beide evenementen niet kan bijwonen en toch The Mudbirds wilt steunen, dan mag je altijd een bijdrage overmaken op NL44 TRIO 0390512710 t.a.v. The Mudbirds o.v.v. Memphis