LAATSTE NIEUWS

10 en 11 oktober - Avondje of Middagje Inez Timmer

'The girl next door' is Inez Timmer met haar 65 jaar niet écht meer. Maar meer dan ooit is ze een gedreven en enthousiast artieste die in ..........
LEES VERDER>>

SlikTones vrijdag 21 februari - Larry John McNally (USA)

Larry John McNally is liedjesschrijver van het hoogste niveau, zijn nummers worden gecoverd door de grote namen uit de muziekwereld zoals Don Henley, Bonnie Raitt, Rod Stewart, Joe Cocker en Jennifer Warnes. Van dit unieke concert zullen dan ook film- en geluidsopnames worden gemaakt.

Sinds 1981 is McNally actief in de muziek. Hij omschrijft zijn stijl zelf als ‘Folk-Hendrix’: het is een mix van literaire teksten, met invloeden uit de blues, folk en jazz hoek. Bewonderaars roemen zijn vloeiende gitaarstijl, welke doet denken aan Jimi Hendrix. Zijn optredens worden bestempeld als iets bijzonders en zijn van belang voor een ieder die serieus van liedjes houdt. De Amerikaan reist de hele wereld over met band en alleen. In de Julianakerk in Oudebildtzijl geeft hij een solo concert.

De liedjes van McNally zijn begeerde pareltjes voor zijn aanbidders en prachtige vondsten voor de luisteraar die ze voor het eerst hoort. Het zijn nummers over liefde, verwondering, stadslichten, ouder worden en nog veel meer. Met dit live concert van Larry John McNally presenteert SlikTones wederom een muzikaal fenomeen.

Vrijdag 21 februari aanvang 21.00 uur

Kaartje kopen? Dat kan op twee manieren:

1. Voorverkoop: €15,00. Stuur een mail naar sliktones@aerdenplaats.nl met je naam, aantal kaarten en telefoonnummer. We mailen je terug met betaalinstructies.

Als het concert uitverkocht is op het moment dat je reserveert dan kom je op een wachtlijst. Als er plaatsen vrijkomen dan nemen we contact met je op.

2. Op de avond van het concert: €17,50. Mits nog beschikbaar.

We raden je aan om op tijd te reserveren! In deze unieke locatie is beperkte ruimte (100 gasten).