LAATSTE NIEUWS

Expositie Wies Noest - BeingHere

In haar kindertijd was poppenkleertjes maken en borduren het grootste plezier van Wies. Ze werd lerares Kunstnaaldwerk en Handwerktechnieken, later doc..........
LEES VERDER>>

Zondag 20 maart - Noortje Braat & Wiek Hijmans - Op de Jakobsladder

In "Op de Jakobsladder" bundelen Noortje Braat en Wiek Hijmans hun krachten en brede muzikale achtergrond om samen met het publiek een moment van bezinning te creëren. Met een eigen, kernachtige benadering van muziek uit verschillende stijlperiodes (o.m. Schubert en Ravel) én eigen composities verklanken zij een ode aan het mysterie van het leven.

aanvang 16.00, voorstelling duurt een uur

entree 16,50 voorverkoop via deze ticketlink

kaartje aan de deur kost 18,- euro

Noortje Braat (1980) is actief als musicus en theatermaker. Ze studeerde compositie aan de HKU, volgde een opleiding tot uitvoerend theatermaker aan de Amsterdamse Theateracademie en behaalde haar Bachelor in de Neerlandistiek. Ze schrijft teksten voor muziek(theater) en ontwikkelde verschillende muziekvoorstellingen samen met componist Egon Kracht.

Wiek Hijmans (1967) speelt sinds zijn elfde jaar elektrische gitaar. Zijn interesse in zowel klassieke als populaire muziek heeft hem altijd gemotiveerd om zich te wijden aan het integreren van zijn instrument in de klassieke muziektraditie. Hij was de eerste elektrische gitarist aan de klassieke afdeling van de Manhattan School of Music, waar hij voor zijn werk de Andrés Segovia Award ontving.

Op de Jakobsladder is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten