LAATSTE NIEUWS

1e zondag v.d. maand - Ouwesylster Markt

Midden in het dorpje Oude Bildtzijl langs de Keuningsstreek aan het water, op de eerste zondag van de maanden mei t/m oktober, van 13 tot 17 uur, ee..........
LEES VERDER>>

SlikTones presenteert 20 april: Matt Perriment (UK)

Singer-songwriter Matt Perriment staat er om bekend dat hij zijn publiek betovert met zijn muziek. De Engelsman maakt indiefolk, wat het beste omschreven kan worden als muziek beïnvloed door folk en countrymuziek. De teksten van de nummers zijn verhalend als een filmproductie. Hij durft daarin gevoelig en authentiek te zijn met originele energieke arrangementen.

Al een aantal jaren timmert Matt Perriment aan de weg als muzikant. In 2017 bracht hij zijn eerste muziek uit, maar pas afgelopen najaar kwam zijn eerste officiële album uit Atlantic Skies genaamd. Daarop raakt de gevoelige indiefolk van Perriment bij bijna iedereen een snaar, zo veel intensiteit weet hij in zijn stem te leggen. De critici omschrijven zijn muziek als eerlijk, energiek, authentiek en een act van wereldklasse.

Dit belooft heel wat van deze jonge artiest die voor het optreden in de historische Julianakerk van Oudebildtzijl ook strijkers meeneemt als begeleiding.’

Zaterdag 20 april
aanvang 21 uur

Kaartje kopen? Dat kan op twee manieren:

1. Voorverkoop. €15,00 Stuur een mail naar sliktones@aerdenplaats.nl met je naam, aantal kaarten en telefoonnummer. We mailen je terug met betaalinstructies. Als het concert uitverkocht is op het moment dat je reserveert dan kom je op een wachtlijst. Als er plaatsen vrijkomen dan nemen we contact met je op.

2. Bij SlikTones in de Aerden Plaats. €17,50 Je kunt natuurlijk ook gewoon kaarten kopen bij Sliktones in de Aerden Plaats op de avond van het concert (mits nog beschikbaar).

We raden je aan om op tijd te reserveren! In deze unieke locatie is beperkte ruimte (100 gasten). We proberen zoveel mogelijk via de mail af te handelen. We zijn allemaal vrijwilligers en zitten niet de hele dag achter de computer! Bedankt voor je begrip..