LAATSTE NIEUWS

25 mei t/m 30 Juni - Expositie Monique Wijffels

Deze expositie van Monique Wijffels, Ouwe-Sylster en oud-Rypster, heeft een religieus en persoonlijk kunstzinnig karakter. Het zijn de verbindende elem..........
LEES VERDER>>

SlikTones 4 maart Larry John McNally (USA)

SlikTones gaat weer los! Na drie jaar stilte gaan we weer beginnen. En bijzondere artiesten naar Oude Bildtzijl brengen. Een betere herstart kunnen we niets wensen. Drie jaar geleden werd ons laatste pre Corona concert gegeven door Larry John McNally. Dat maakt het extra speciaal dat hij weer komt optreden als eerste artiest. Larry John McNally is liedjesschrijver van het hoogste niveau, zijn nummers worden gecoverd door de grote namen uit de muziekwereld zoals Don Henley, Bonnie Raitt, Rod Stewart, Joe Cocker en Jennifer Warnes. . Sinds 1981 is McNally actief in de muziek. Hij omschrijft zijn stijl zelf als ‘Folk-Hendrix’: het is een mix van literaire teksten, met invloeden uit de blues, folk en jazz hoek.

Bewonderaars roemen zijn vloeiende gitaarstijl. Zijn optredens worden bestempeld als iets bijzonders en zijn van belang voor een ieder die serieus van liedjes houdt. De Amerikaan reist de hele wereld over met band en alleen. In de Julianakerk in Oudebildtzijl geeft hij een solo concert. De liedjes van McNally zijn begeerde pareltjes voor zijn aanbidders en prachtige vondsten voor de luisteraar die ze voor het eerst hoort. Het zijn nummers over liefde, verwondering, stadslichten, ouder worden en nog veel meer.

Met dit live concert van Larry John McNally presenteert SlikTones wederom een muzikaal fenomeen. Zaterdag 4 maart om 21.00 uur entree 15 euro reserveren via sliktones@aerdenplaats.nl (17,50 euro aan de deur)

Kaartje kopen? Dat kan op twee manieren:

1. Voorverkoop. €15,00 Stuur een mail naar sliktones@aerdenplaats.nl met je naam, aantal kaarten en telefoonnummer. We mailen je terug met betaalinstructies. Als het concert uitverkocht is op het moment dat je reserveert dan kom je op een wachtlijst. Als er plaatsen vrijkomen dan nemen we contact met je op.

2. Bij SlikTones in de Aerden Plaats. €17,50 Je kunt natuurlijk ook gewoon kaarten kopen bij Sliktones in de Aerden Plaats op de avond van het concert (mits nog beschikbaar).

We raden je aan om op tijd te reserveren! In deze unieke locatie is beperkte ruimte (100 gasten). We proberen zoveel mogelijk via de mail af te handelen. We zijn allemaal vrijwilligers en zitten niet de hele dag achter de computer! Bedankt voor je begrip..